Contact opnemen

Hoe kunnen wij je helpen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Wat is de Digitale Wereld?

De Digitale Wereld is een platform bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met óf interesse heeft in informatiemanagement, data science, cyber security en de nieuwste tools & apps. Op het platform delen Young Professionals hun kennis en ervaring over deze onderwerpen. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wie zijn de mensen achter de Digitale Wereld?

De Young Professionals achter de Digitale Wereld zijn vanuit Breinstein of Trainee.nl werkzaam voor toonaangevende opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven. Ze doen een traineeship met opdrachten die in het teken staan van informatiemanagement, data science en cyber security.

Wat is data science?

Bij data science gaat het om het omzetten van data (big data) in kennis en inzichten, waarmee organisaties hun dienstverlening efficiënter inrichten en verbeteren. Er is voor organisaties steeds meer waardevolle informatie over (potentiële) klanten beschikbaar, die relevante kennis en inzichten opleveren.

Wat is informatiemanagement?

Bij informatiemanagement gaat het om het vertalen van informatiebehoeften binnen de werk- en bedrijfsprocessen van een organisatie naar informatievoorziening. Dat wil zeggen het beheren en stroomlijnen van informatie, waarbij de ICT-afdeling en de gebruiker afstemmen wat mogelijk is.

Wat is cyber security?

Cybercrime is een van de grootste bedreigingen die de toename van digitaal werken en vermaak met zich meebrengt. Het is lucratieve vorm van criminaliteit, omdat het bereik online groot is en anonimiteit makkelijk te bereiken. Cyber security is de oplossing. Met informatie- en beveiligingssystemen garandeer je binnen organisaties veilig gebruik van digitale middelen.

Welke tools & apps komen op dit platform aan bod?

Onze Young Professionals bespreken tools en apps die passen bij de tijd en de trends van het moment. Veel tools en apps vergroten de efficiëntie en kwaliteit van de dienstverlening van organisaties. Als onze Young Professionals tijdens hun traineeship met een interessante nieuwe tool of app in aanraking komen, vertellen ze daar op de Digitale Wereld meer over.

Contactgegevens

Comeniusstraat 8
1817 MS Alkmaar
085 066 7421
hello@digitalewereld.nl