Over Ons

Onze Young Professionals werken allemaal met passie op het snijvlak van mens, proces & technologie. Ben je benieuwd welke Young Professionals beschikbaar zijn om jouw organisatie te ondersteunen?

Wij zijn de Digitale Wereld

De Digitale Wereld is een plek voor iedereen die zich bezighoudt met óf interesse heeft in informatiemanagement, data science, cyber security, digitaal werken of de nieuwste tools & apps. Hier delen we graag onze inhoudelijke kennis met je. Daarbij staat kwaliteit van informatie voorop. Dat kunnen we bieden omdat we volledig onafhankelijk zijn. 

Het doel van dit platform? We willen kennis delen en iedereen enthousiasmeren over digitale  mogelijkheden. Daarmee maken wij de (digitale) wereld een stukje beter! 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de digitale wereld? Bekijk dan snel onze Topics en laat je informeren én inspireren over alles wat ons in het dagelijks en werkende leven bezighoudt.

Bekijk onze topics

Wij zijn de Digitale Wereld

Onze Young Professionals delen hun kennis via blogs, infographics, video’s en podcasts. Ze schrijven of spreken over de onderwerpen die hen bezighoudt. Vanuit Breinstein of Trainee.nl werken ze voor toonaangevende opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven. 

De opdrachten die ze daar tijdens hun traineeship uitvoeren, staan in het teken van informatiemanagement, data science en cyber security. Vandaar dat ze er met zoveel passie over kunnen schrijven én praten. Jaarlijks leiden Breinstein en Trainee.nl gezamenlijk meer dan 120 Young Professionals binnen deze vakgebieden op. Hier stellen we graag enkele van hen voor.

Onze Young Professionals

Ben je benieuwd wie dit platform mogelijk maken? We stellen de knappe koppen hieronder graag aan je voor! Ze hebben allemaal hun eigen specifieke en relevante ervaringen, máár wel met hetzelfde doel: ze willen de digitale wereld nóg een stukje beter maken!

Bekijk alle trainees