Alle young professionals
Friso Dekker

Kwaliteiten:

Analytisch, Persoonlijk, Innovatief, Communicatief, Sociaal vaardig

Systeemkennis:

GIS, R, Matlab, Python, Microsoft Office, C++
Contactgegevens opvragen

Maak kennis met

Friso Dekker

Young Professional Business Analytics & Data Science

Ik ben Friso Dekker, 31 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik ben nuchter maar gedreven en heb een passie voor de wetenschap, data en natuur. Ik ben doortastend en heb oog voor detail. Ik zit niet graag stil en weet me voortdurend te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Ik lees veel en probeer zo goed op de hoogte te blijven van wat er in de wereld speelt. Daarnaast luister ik graag muziek, spreek ik vaak af met vrienden of ga ik een stuk wandelen of wielrennen.

Het Traineeship

Opleiding Business Analytics & Data Science
Vrije Universiteit Amsterdam & Data Science Alkmaar

Deze opleiding op post-master niveau wordt gegeven door hoogleraren van de Vrije Universiteit. De Young Professionals worden opgeleid tot junior specialisten op het gebied van Business Analytics & Data Science. Onderwerpen die aan bod komen zijn proces mining, advanced statistics, artificial intelligence, datamining, machine learning, predicitive modelling, intelligent web applications, optimization en data driven business model innovation. Na afloop van de opleiding zijn de trainees een volwaardig gesprekspartner in het vakgebied, slaan ze de brug tussen de data en de praktijk en zijn ze in staat zelfstandig data-gedreven inzichten te genereren.

Opleiding & Werkervaring

Naast een bachelor aardwetenschappen heb ik een master studie mariene biologie afgerond aan de UvA. Tijdens de studie heb ik mij kunnen ontwikkelen op veel verschillende vlakken, zoals het opstellen van relevante vragen, het analyseren van complexe data en het duidelijk presenteren van nuttige informatie. Na de studie heeft mijn werk me tot twee keer toe naar het buitenland gebracht. Eerst heb ik een aantal jaren in Mexico gewerkt, waar ik het wetenschappelijke werk van een milieu-organisatie overzag. Daarna ben ik 2 jaar als duikinstructeur aan de slag gegaan in Curaçao, waar ik veel heb geleerd over efficnte overdracht van kennis en ik heb gewerkt met een extreem uiteenlopend publiek.

Waarom heb ik gekozen voor

Ik heb gekozen voor de wereld van data science omdat ik graag werk met interessante, liefst maatschappelijke vraagstukken en daar passende oplossingen probeer te vinden door me te verdiepen in complexe data. Ik vind het leuk om met unieke inzichten te komen en deze op mijn manier uit te werken tot een bruikbaar product. Mijn analytisch vermogen, nieuwsgierigheid en sociale vaardigheden zullen goed tot hun recht komen tijdens deze traineeship.

Ik ga de digitale wereld op mijn manier een beetje beter maken. Hoe? Dat kun je hier lezen!

Ik ben goed in staat om de wensen van verschillende partijen tot uitvoering te brengen in complexe en uitdagende opdrachten. Daarnaast maken mijn uiteenlopende werkervaring en algemene kennis van mij een goede all-rounder die de nodige people skills bezit om op diverse plekken een impact te maken.

Hoe ga ik de digitale wereld nog een stukje beter maken?

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Bijdrage op dit platform

Wordt momenteel hard aan gewerkt!
Tip: Bekijk de app die Jolien gemaakt heeft