Alle young professionals
Judith van Veen

Kwaliteiten:

Analytisch, Leergierig, Kritisch, Communicatieskills, Samenwerken, Proactief

Systeemkennis:

Microsoft Office, SPSS, Atlas.ti, Canvas, AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), ISO27001
Contactgegevens opvragen

Maak kennis met

Judith van Veen

Young Professional Cyber Security

Ik ben Judith van Veen, 24 jaar en woonachtig in de omgeving van Amsterdam. Ik heb een enthousiast karakter en ben een echte mensenverbinder. Mijn streven is om het beste uit mezelf en uit de organisatie te halen. Ik zie dan ook snel kansen voor verbeteringen door mijn analytisch denkvermogen. Het streven naar verbeteringen doe ik niet alleen op professioneel gebied, maar ook op de tennisbaan. Ik hou ervan om mezelf te verbeteren en vind het dan ook belangrijk om te reflecteren op mezelf en mijn omgeving. Hierdoor hou ik mezelf en anderen scherp om een mooi resultaat neer te zetten!

Het Traineeship

Opleiding Security Academy

In het 1e jaar komen onderwerpen aan bod als: it-security, privacy by design, information security, privacy & data protection, ethical hacking, identity & access management en uiteraard AVG/ GDPR. Hiervoor worden de certificaten Information Security en Data Protection Practitioner behaald. In het 2e jaar krijgt de young professional de keuze uit een verdieping in: IT-Security óf ISO 27001 Implementor en Security Officer. Aan het eind van het traineeship is de young professional in staat op zelfstandig organisaties structuur te bieden op het gebied van Privacy & Security en kan hij/ zij de brug slaan tussen, mens, proces en techniek. Certificering is opEuropees Erkend niveau via het SECO-instituut.

Trainee dagen

Deze dagen bieden een combinatie van persoonlijke- en kennis- ontwikkeling, bestaande uit onder andere: time- en stressmanagement, omgaan met weerstand, crisis simulatie en het behalen van de Lean Yellow Belt & Green Belt, via Lean2Succes.

Opleiding & Werkervaring

Voor mijn traineeship heb ik twee bachelors en een master afgerond. De bachelors heb ik tegelijk gevolgd, waardoor na vier jaar kon beginnen aan mijn master. De eerste bachelor is Bestuurs- en Organisatiewetenschap, waarbij ik brede kennis heb opgedaan over het bestuurskundig speelveld. Daarnaast heb ik Criminologie gestudeerd, waarin mijn ik mijn interesse in cyber security heb kunnen ontdekken. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan over het veiligheidsdomein en alle factoren die hierbij een rolspelen. In mijn master Bestuurskunde heb ik beide bachelors kunnen combineren. Door de afstudeerrichting Besturen van Veiligheid te kiezen, heb ik vakken als Internationale veiligheid en politiesamenwerking en Fysieke veiligheid en crisisbeheersing kunnen volgen. Uiteindelijk heb ik mijn masterthesis geschreven over de bijdrage die Stichting Cyber weerbaarheid Noord-Nederland kan hebben voor cyber security. Zij richten zich op het vergroten van de cyber weerbaarheid bij het mkb in Noord-Nederland en vergroten bijvoorbeeld het bewustzijn door het organiseren van evenementen en webinars, en brengen vraag en aanbod van de arbeidsmarkt dichterbij elkaar. Hierdoor heb ik veel kennis kunnen opdoen over verschillende factoren binnen dit samenwerkingsverband en hoe zij met elkaar kunnen bijdragen aan cyber weerbaarheid van het mkb.

Waarom heb ik gekozen voor

Cyber Security

Nederland wordt natuurlijk steeds afhankelijker van ICT systemen en ook de vitale processen draaien voornamelijk hierop. Daarom is cybersecurity in mijn ogen echt de toekomst, omdat buitenlandse en binnenlandse dreigingen niet zozeer meer fysiek zullen plaatsvinden maar steeds meer online. In mijn optiek zijn mensen en organisaties zich nog te weinig bewust van de risico’s van ICT systemen en de cyberaanvallen. Daarom heb ik ervoor gekozen om mezelf nog verder te ontwikkelen op het gebied van cyber security en zo organisaties te kunnen helpen weerbaarder te zijn tegen cyberaanvallen en medewerkers ervan bewust te maken dat cyberaanvallen grote gevolgen kan hebben.

Ik ga de digitale wereld op mijn manier een beetje beter maken. Hoe? Dat kun je hier lezen!

Ik wil mezelf inzetten om mensen en organisaties bewuster te maken van cyber dreigingen. Ik geloof er heilig in dat als mensen in organisaties zich bewust zijn van de cyber dreigingen, zij minder snel op een onveilige manier met data om zullen gaan en meer begrip zullen hebben voorgenomen maatregelen. Hierdoor wordt het succesvol implementeren van belangrijke maatregelen op het gebied van cyber security vergroot.

De meeste fouten worden nog steeds door mensen gedaan en daarom is het denk ik belangrijk om mensen bewust te maken van de digitale risico’s op de werkvloer.

Hoe ga ik de digitale wereld nog een stukje beter maken?

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Bijdrage op dit platform

Cyber Security
Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO)
Judith van Veen
20/11/2020
Leestijd:
10 minuten
Tip: Bekijk de app die Jolien gemaakt heeft