Alle young professionals
Klaas van de Kerkhof

Kwaliteiten:

Stressbestendig, Communicatief vaardig, Analytisch, Loyaal, Opstellen van (beleids)adviezen, Uitvoeren van audits

Systeemkennis:

ISO27001, ISAE3402, Sarbanes-Oxley (SOx), AVD (GDPR), Informatiebeveiliging, SOD, IT-Auditing
Contactgegevens opvragen

Maak kennis met

Klaas van de Kerkhof

Young Professional Cyber Security

Ik ben Klaas van de Kerkhof, 25 jaar en woonachtig nabij Eindhoven. Ik ben een flexibele, resultaatgerichte jongen die van aanpakken houdt. Ik denk niet in problemen, maar in oplossingen. Het is voor mij eenuitdaging om problemen of opdrachten zo efficiënt en effectief mogelijk aan te pakken. Verder ben ik sociaal, levenslustig, creatief en sportief.

 

“I don’t believe too much in luck. I believe in circumstances. I believe in work.”

Het Traineeship

Opleiding Security Academy

In het 1e jaar komen onderwerpen aan bod als: it-security, privacy by design, information security, privacy & data protection, ethical hacking, identity & access management en uiteraard AVG/ GDPR. Hiervoor worden de certificaten Information Security en Data Protection Practitioner behaald. In het 2e jaar krijgt de young professional de keuze uit een verdieping in: IT-Security óf ISO 27001 Implementor en Security Officer. Aan het eind van het traineeship is de young professional in staat op zelfstandig organisaties structuur te bieden op het gebied van Privacy & Security en kan hij/ zij de brug slaan tussen, mens, proces en techniek. Certificering is opEuropees Erkend niveau via het SECO-instituut.

Trainee dagen

Deze dagen bieden een combinatie van persoonlijke- en kennis- ontwikkeling, bestaande uit onder andere: time- en stressmanagement, omgaan met weerstand, crisis simulatie en het behalen van de Lean Yellow Belt & Green Belt, via Lean2Succes.

Opleiding & Werkervaring

Ik heb de opleiding Integrale Veiligheidskunde gedaan op de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Tijdens deze opleiding heb ik complexe veiligheidsvraagstukken leren onderzoeken. Deze vraagstukken bekijken vanuit een juridische, economische, psychologische en bestuurskundige kant. Het zijn van ‘de spin in het web’, die problemen signaleert, projecten opzet en de veiligheid bewaakt.

 

Mijn afstudeer periode was in de periode van de implementatie van de AVG-wetgeving. Tijdens mijn afstudeeropdracht heb ik een MKB’er in Eindoven voor zover het kon AVG-proef gemaakt.

Waarom heb ik gekozen voor

Cyber Security

Vanaf dat ik jong ben, ben ik gefascineerd door internetcriminaliteit. Hackers en internetcriminelen lijken erg mysterieus en daardoor is denk ik mijn liefde en interesse in informatiebeveiliging gegroeid.  

 

Nadat ik mijn stageperiode, die volledig draaide om privacy (AVG), goed af had gerond en mijn interesse in privacy gewekt was, werd ik benaderd voor de traineeship privacy & security.

 

Bij deze traineeship kwam het vakgebied ‘security’,  waarin in al lang geïnteresseerd was, en het vakgebied ‘privacy’, waarin ik tijdens mijn afstudeerstage in geïnteresseerd ben geraakt, samen.

Ik ga de digitale wereld op mijn manier een beetje beter maken. Hoe? Dat kun je hier lezen!

Het is mijn doel om de brug tussen IT en de operatie zo begaanbaar mogelijk te maken. Iedereen snapt informatiemanagement, zolang het op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd!

Hoe ga ik de digitale wereld nog een stukje beter maken?

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Bijdrage op dit platform

Cyber Security
2 jaar AVG: wat is er tot nu toe gebeurd?
Klaas van de Kerkhof
16/6/2020
Leestijd:
5 minuten
Cyber Security
3 tips voor het werken vanuit huis
Klaas van de Kerkhof
27/5/2020
Leestijd:
5 minuten
Tools Apps
Een Passwordmanager: wat is dit en hoe werkt dit?
Klaas van de Kerkhof
11/5/2020
Leestijd:
2 minuten
Tip: Bekijk de app die Jolien gemaakt heeft