Alle young professionals
Leroy den Engelsman

Kwaliteiten:

Gedisciplineerd, Zelfstarter, Kritisch, Gedreven, Analytisch vermogen

Systeemkennis:

Microsoft Office, Warehouse, Managementsystemen, Tijdregistratiesystemen
Contactgegevens opvragen

Maak kennis met

Leroy den Engelsman

Young Professional Informatie- & Verandermanagement

Hey, ik ben Leroy den Engelsman, 28 jaar en ik woon in Rotterdam. Ik houd er van om dingen te ondernemen zoals een stedentrip, genieten van de zon of met vrienden iets drinken. Verder ben ik erg nieuwsgierig naar alles wat ik kan leren en ben ik vaak in de sportschool te vinden om te werken aan mijn gezondheid! 

Tijdens mijn werk probeer ik zo effectief mogelijk te werken, waarbij ik energie krijg van het onderzoeken en analyseren hoe het werk efficiënter kan worden uitgevoerd.

Het Traineeship

IMP Informatiemanagement voor de praktijk
Academy for Information & Management, opgericht door Rik Maes.

Deze opleiding biedt een combinatie van kennisoverdracht (theorie), competentie-ontwikkeling en cognitieve en persoonlijke ontwikkeling. Na deze opleiding hebben onze Young Professionals kennis van de fundamenten van informatiemanagement en technologie en zijn zij onder meer in staat een brugfunctie tussen business en ICT te vervullen, complexe informatiemanagement vraagstukken aan te pakken en organisatieveranderingen te begeleiden.  

Breinsteindagen

Deze dagen bieden eencombinatie van persoonlijke- en kennisontwikkeling. Er wordt ingegaan op de volgende aspecten:

  • LeanYellow Belt & Green Belt
  • Scrum
  • Lean2Success
  • Storytelling
  • Omgaan met weerstand
  • Visueel communiceren
  • Generatie Y en stress
  • Leiderschap

Opleiding & Werkervaring

Ik heb de opleiding Logistics Engineering gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik veel heb geleerd over processen, tools en projectmatig werken. Waarbij Logistiek centraal stond tijdens mijn opleiding is een groot gedeelte ook gericht op informatie, communicatie en ICT. Zo heb ik de Minor Data Science gevolgd om de volgende stap te kunnen zetten na mijn opleiding.

 

Mijn afstudeeropdracht vond plaats in een warehouse, waar ik verantwoordelijk was voor de optimalisatie van het warehouse. Naast het uitdenken van ideale looplijnen en in- en uitgaande goederen ben ik ook bezig geweest met het onderzoeken naar mogelijke tools die konden bijdrage aan de warehouse optimalisatie. Een aantal werkmethoden uit de LEAN, zoals de Ishikawa-diagram, heb ik gebruikt om tot een goed eindresultaat te komen.

 

Na mijn opleiding ben ik via Breinstein terechtgekomen bij Kuehne + Nagel. Ik heb hier twee jaar gewerkt als Implementation Consultant, waarbij ik training heb gegeven in onder andere China en Oostenrijk in productiviteitssoftware. Naast het training geven heb ik mij bezig gehouden met het opzetten van Learning & Development, Business Analyse, vertaling maken van data uit het systeem naar concrete actiepunten voor de diverse warehouses en project management voor diverse regio’s (Azië/Europe/Afrika).

Waarom heb ik gekozen voor

Informatiemanagement

Nadat ik klaar was met mijn opleiding was ik op zoek naar iets wat echt bij mij paste. Een functie binnen een bepaalde kader past mij niet, terwijl ik binnen Informatiemanagement mijn sterke punten kan gebruiken.

De mogelijkheid die ik kreeg van Breinstein om na mijn opleiding direct binnen een grote organisatie informatiemanagement te doen sprak mij aan omdat ik mij direct kon bewijzen.

Naast mij te verdiepen in nieuwe technologieën houd ik mij ook in mijn vrije tijd als hobby bezig met Lowcode applicaties maken om mijn kennis op het gebied van Informatiemanagement naar een volgend niveau te brengen.

Ik ga de digitale wereld op mijn manier een beetje beter maken. Hoe? Dat kun je hier lezen!

De kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding gebruik ik om procesmatig te werken, te analyseren wat er precies gebeurd en hiervoor verbeteringen aan te dragen. Verder kan ik door mijn passie en enthousiasme mensen aanzetten tot verandering om zo tot een beter eindresultaat te komen en hiermee de volgende stap te zetten als organisatie.

Hoe ga ik de digitale wereld nog een stukje beter maken?

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Bijdrage op dit platform

Tip: Bekijk de app die Jolien gemaakt heeft