Alle young professionals
Mathijs Birze

Kwaliteiten:

Communicatief, Onderzoekend, Cijfermatig inzicht, Computervaardigheden, Innoveren

Systeemkennis:

Microsoft Office, Excel, VBA, STATA, Power-BI, SQL, R
Contactgegevens opvragen

Maak kennis met

Mathijs Birze

Young Professional Business Analytics & Data Science

Mijn naam is Mathijs Birze. Ik ben 27 jaar en woon in Apeldoorn.Ik werk nu bijna een jaar voor Trainee.nl. Ik ben een onderzoekend, leergierigen organiserend persoon. Ook vind ik het leuk om met data te werken en hiermooie en interessante dashboards te maken. Daarnaast vind ik het leuk om inmijn vrije tijd te sport, met name voetbal.

Het Traineeship

Opleiding Business Analytics & Data Science
Vrije Universiteit Amsterdam & Data Science Alkmaar

Deze opleiding op post-master niveau wordt gegeven door hoogleraren van de Vrije Universiteit. De Young Professionals worden opgeleid tot junior specialisten op het gebied van Business Analytics & Data Science. Onderwerpen die aan bod komen zijn proces mining, advanced statistics, artificial intelligence, datamining, machine learning, predicitive modelling, intelligent web applications, optimization en data driven business model innovation. Na afloop van de opleiding zijn de trainees een volwaardig gesprekspartner in het vakgebied, slaan ze de brug tussen de data en de praktijk en zijn ze in staat zelfstandig data-gedreven inzichten te genereren.

Opleiding & Werkervaring

Ik heb eerst bedrijfseconomie gedaan aan het Saxion in Deventer. Hierna ben ik verder gaan studeren en heb ik de master Finance aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond. Na mijn studies ben ik begonnen bij AACC, een accountantskantoor in Apeldoorn. Hier heb ik 2 jaar aan verschillende projecten en werkzaamheden gewerkt. Sinds september 2019 ben ik dienst bij Trainee.nl, tijdens mijn eerste opdracht heb ik 9 maanden gewerkt bij de Veiligheidsregio IJsselland.

Waarom heb ik gekozen voor

Business Analytics & Data Science

Ik heb gekozen voor dit traineeship om mezelf verder te kunnen ontwikkelen op dit vakgebied. Doordat je naast het traineeship, ook een post-master studie volgt, denk ik mezelf het best te kunnen ontwikkelen voor de toekomst. Daarnaast denk ik dat het traineeship Business Analytics & Data Science goed bij mij past. Ik werk graag met cijfers, wat bij Data Science natuurlijk goed van past komt. Ook vind ik het interessant om dingen uit te zoeken en daarmee tot nieuwe ideeën kan komen. En daarnaast denk ik met dit traineeship organisaties verder te kunnen helpen.

Ik ga de digitale wereld op mijn manier een beetje beter maken. Hoe? Dat kun je hier lezen!

Ik denk dat ik bedrijven/ mensen in de digitale wereld kan helpen met het inzichtelijk maken van de data die ze hebben. Veel bedrijven verzamelen al veel data, maar weten niet precies wat ze hiermee moeten en wat ze eruit kunnen halen. Ik wil ze daarbij helpen, zodat ze beter weten wat er gebeurt, beslissingen kunnen onderbouwen met data en bedrijfsprocessen kunnen verbeteren.

Hoe ga ik de digitale wereld nog een stukje beter maken?

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Bijdrage op dit platform

Data Science
Dashboard om te helpen bij een crisis
Mathijs Birze
30/7/2020
Leestijd:
5 minuten
Tip: Bekijk de app die Jolien gemaakt heeft