Alle young professionals
Michiel van der Lee

Kwaliteiten:

Analytisch, Communicatief, Enthousiast, Doorzetter, Gedisciplineerd, Ambitieus

Systeemkennis:

Microsoft Office, SPSS, R, Python, Matlab, Postman, Google analytics, HTML
Contactgegevens opvragen

Maak kennis met

Michiel van der Lee

Young Professional Business Analytics & Data Science

Mijn naam is Michiel van der Lee en ik ben woonachtig in Breda. Ik zou mezelf omschrijven als analytisch vaardig, creatief, een teamspeler en een doorzetter met uitstekend oog voor detail. Ik heb een passie voor sport en data analyse. Naast het innovatieve aspect vind ik het puzzelelement in het business analytics en data science vakgebied erg interessant.Wanneer ik niet met data bezig ben kom ik graag buiten om een stuk te gaan hardlopen, luister ik naar muziek en podcasts, speel ik graag spellen en breng ik veel tijd door met vrienden.

Het Traineeship

Opleiding Business Analytics & Data Science
Vrije Universiteit Amsterdam & Data Science Alkmaar

Deze opleiding op post-master niveau wordt gegeven door hoogleraren van de Vrije Universiteit. De Young Professionals worden opgeleid tot junior specialisten op het gebied van Business Analytics & Data Science. Onderwerpen die aan bod komen zijn proces mining, advanced statistics, artificial intelligence, datamining, machine learning, predicitive modelling, intelligent web applications, optimization en data driven business model innovation. Na afloop van de opleiding zijn de trainees een volwaardig gesprekspartner in het vakgebied, slaan ze de brug tussen de data en de praktijk en zijn ze in staat zelfstandig data-gedreven inzichten te genereren.

Opleiding & Werkervaring

Ik ben zowel praktisch als theoretisch geschoold. Na het afronden van mijn HBO studie commerciële economie heb ik de master communicatie-en informatiewetenschappen gevolgd. Op deze opleiding heb ik geleerd om inzichten en patronen te ontdekken en een vertaalslag te maken naar toepasbare oplossingen en aanbevelingen. Om data te analyseren en interpreteren heb ik gewerkt met verschillende tools zoals: SPSS, Python, R en Power BI. In de eindfase van mijn studie heb ik een thesis geschreven en onderzoek gedaan naar het personaliseren van informatie voor kankerpatiënten. Met dit onderzoek heb ik een mooie bijdrage geleverd aan het belangrijke onderzoek naar kwaliteit van leven, wat op veel gebieden nog in de kinderschoenen staat. Tijdens mijnstudies heb ik werkervaring opgedaan om data te meten, analyseren en monitoren, met als doel het aantal relevante bezoekers en de conversie van een website te vergroten.

Waarom heb ik gekozen voor

Ik heb gekozen voor Business Analytics & Data Science omdat ik op basis van complexe datasets oplossingen kan bieden voor maatschappelijke uitdagingen. Ik wil waarde toevoegen aan een team, bedrijf of organisatie dankzij het vermogen om inzichten en bevindingen effectief te kunnen communiceren. In dit vakgebied vind ik het puzzelelement erg interessant. Ik wil problemen oplossen en ergens mee bezig zijn terwijl er een hoop stukken ontbreken. Dit traineeship biedt mij de ruimte om mijn talenten te ontdekken, mezelf te ontwikkelen en mijn vaardigheden eigen te maken.

Ik ga de digitale wereld op mijn manier een beetje beter maken. Hoe? Dat kun je hier lezen!

Er ontstaan met data steeds meer nieuwe mogelijkheden en andere inzichten. Met mijn analytisch vermogen, sociale vaardigheden en doorzettingsvermogen ben ik ervan overtuigd dat ik bedrijven, organisaties en mensen kan laten inzien waarom data zo belangrijk is en welke meerwaarde dit kan bieden op zowel maatschappelijk als commercieel vlak.    

Hoe ga ik de digitale wereld nog een stukje beter maken?

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Bijdrage op dit platform

Data Science
Waarom wordt data belangrijk in het voetbal?   
Michiel van der Lee
30/11/2020
Leestijd:
5 minuten
Tip: Bekijk de app die Jolien gemaakt heeft