Alle young professionals
Niels Wijnen

Kwaliteiten:

Resultaatgericht, Nauwkeurig, Initiatiefrijk, Empatisch, Leergierig, Creatief, Analytisch

Systeemkennis:

ITIL, Procesmanagementsystemen, SPSS, Microsoft Office
Contactgegevens opvragen

Maak kennis met

Niels Wijnen

Young Professional Informatie- & Verandermanagement

Hi! Ik ben Niels, een 23-jarige jongen uit Roermond. Wie ben ik? Ik ben een creatieveling die altijd op zoek is naar een vernieuwende oplossing op een bestaand probleem. Met een nauwkeurige houding en een oog voor details om het overzicht te kunnen behouden. Door mijn leergierigheid en mijn initiatiefrijke houding pik ik daarnaast graag nieuwe dingen op en kan ik me nieuwe situaties gauw eigen maken. Dit alles met een sterk inlevingsvermogen en een aanstekelijke dosis enthousiasme.

Het Traineeship

IMP Informatiemanagement voor depraktijk
Academy for Information & Management, opgericht door Rik Maes.

Deze opleiding biedt een combinatie van kennisoverdracht (theorie), competentie-ontwikkeling en cognitieve en persoonlijke ontwikkeling. Na deze opleiding hebben onze Young Professionals kennis van de fundamenten van informatiemanagement en technologie en zijn zij onder meer in staat een brugfunctie tussen business en ICT te vervullen, complexe informatiemanagement vraagstukken aan te pakken en organisatieveranderingen te begeleiden.  

Breinsteindagen

Deze dagen bieden eencombinatie van persoonlijke- en kennisontwikkeling. Er wordt ingegaan op de volgende aspecten:

  • LeanYellow Belt & Green Belt
  • Scrum
  • Lean2Success
  • Storytelling
  • Omgaan met weerstand
  • Visueel communiceren
  • Generatie Y en stress
  • Leiderschap

Opleiding & Werkervaring

Voordat ik in dienst ben getreden bij Breinstein heb ik iets meer dan een jaar gewerkt bij een woningstichting. Ik ben bij deze organisatie als afstudeerstagiair begonnen. Voor mijn scriptie heb ik een beleidsstuk geschreven op het gebied van procesmanagement. Als onderdeel daarvan heb ik tijdens mijn afstudeerstage een procesmanagement systeem geïmplementeerd.

 

Na mijn afstuderen heb ik binnen de organisatie een rol mogen spelen bij de implementatie van een procesmanagement beleid. Verder heb ik veel organisatieprocessen in kaart mogen brengen in de organisatie. Daarnaast heb ik samen met de functioneel beheerder het hele IT-proces opgesteld aan de hand van ITIL en gebruikershandleidingen gemaakt voor allerlei processen.

Waarom heb ik gekozen voor

Informatiemanagement

Daarnaast heb ik persoonlijke interesse voor informatiemanagement. Zo ben ik bijvoorbeeld sinds jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in technologie, en vind ik het reuze interessant om uit te vinden hoe IT-processen in elkaar steken. Oh, en in mijn vrije tijd hobby ik graag wat rond in Python.

 

Ondanks dat ben ik tijdens mijn afstudeerstage pas écht in contact gekomen met IT als carrierepad. Vooral de “menselijke” kant hiervan spreekt mij erg aan. EenIT-oplossing werkt namelijk alleen als het begrepen én gedragen wordt binnen de organisatie.

 

Na het afronden van mijn bachelor Bedrijfskunde MER afgelopen zomer ben ik tijdelijk bij mijn afstudeerorganisatie in dienst getreden en tegelijkertijd op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging, met als resultaat dat ik sinds maart trainee Informatiemanagement ben geworden bijBreinstein.

Ik ga de digitale wereld op mijn manier een beetje beter maken. Hoe? Dat kun je hier lezen!

Ondanks alle onzekerheid en ellende die momenteel over de wereld plaatsvindt, bieden deze bijzondere tijden denk ik juist een unieke kans om de digitale huishouding van organisaties op orde te krijgen. Deze crisis toont goed aan hoe belangrijk de digitale wereld is geworden binnen onze samenleving. Ik wil daar graag aan meewerken door mijn kennis, kunde, en ervaring te gebruiken om organisaties de juiste handvaten te geven om organisaties klaar te maken voor de (digitale)toekomst.

Hoe ga ik de digitale wereld nog een stukje beter maken?

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Bijdrage op dit platform

Tip: Bekijk de app die Jolien gemaakt heeft