Alle young professionals
Oliver Giesbers

Kwaliteiten:

Analytisch, Nieuwsgierig, Betrokken, Empathisch, Helicopterview, Doortastend

Systeemkennis:

Microsoft Office, SPSS, Stata, AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), ISO27001, Engels
Contactgegevens opvragen

Maak kennis met

Oliver Giesbers

Young Professional Cyber Security

Mijn naam is Oliver Giesbers. Ik ben 28 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik krijg energie van het oplossen van complexe vraagstukken. Verder ben ik kritisch en beschik ik over ruime onderzoek vaardigheden en ben ik mede door mijn opleidingen analytisch sterk. Ik ben gemotiveerd en gedreven om deze vaardigheden in te zetten binnen het werkveld van Cyber Security en Privacy.

Het Traineeship

Opleiding Security Academy

In het 1e jaar komen onderwerpen aan bod als: it-security, privacy by design, information security, privacy & data protection, ethical hacking, identity & access management en uiteraard AVG/ GDPR. Hiervoor worden de certificaten Information Security en Data Protection Practitioner behaald. In het 2e jaar krijgt de young professional de keuze uit een verdieping in: IT-Security óf ISO 27001 Implementor en Security Officer. Aan het eind van het traineeship is de young professional in staat op zelfstandig organisaties structuur te bieden op het gebied van Privacy & Security en kan hij/ zij de brug slaan tussen, mens, proces en techniek. Certificering is opEuropees Erkend niveau via het SECO-instituut.

Trainee dagen

Deze dagen bieden een combinatie van persoonlijke- en kennis- ontwikkeling, bestaande uit onder andere: time- en stressmanagement, omgaan met weerstand, crisis simulatie en het behalen van de Lean Yellow Belt & Green Belt, via Lean2Succes.

Opleiding & Werkervaring

Begin 2020 heb ik mijn master Criminologie met de richting Opsporingscriminologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam afgerond. Hierbij heb ik kennis opgedaan over opsporing en preventie van criminaliteit als het maken van strategische analyses. Daarvoor heb ik de bachelor Criminologie afgerond waarbij mijn interesse in cyber security is begonnen. Voor mijn masterscriptie heb ik onderzoek gedaan naar de preventieve mogelijkheden in opsporingsonderzoeken naar cybercriminaliteit.

Waarom heb ik gekozen voor

Cyber Security

Door de constante technologische ontwikkelingen wordt de samenleving steeds meer afhankelijk van digitale middelen. Hierbij is het belangrijk dat mensen en organisaties online net zo veilig zijn als offline. Om hierbij een bijdrage aan te leveren heb ik na mijn opleiding bewust gekozen om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van cyber security en privacy. Hierbij is het traineeship cyber security een uitgelezen mogelijkheid om mij op professioneel vlak te ontwikkelen.

Ik ga de digitale wereld op mijn manier een beetje beter maken. Hoe? Dat kun je hier lezen!

Door mensen bewust te maken van de risico’s en cyber dreigingen is er veel winst te behalen voor bedrijven en instanties op het gebied van security. Daarnaast het laten zien van de meerwaarde van informatiebeveiliging voor bedrijven en instanties om zo efficiënt mogelijk te kunnen functioneren.

Hoe ga ik de digitale wereld nog een stukje beter maken?

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Bijdrage op dit platform

Wordt momenteel hard aan gewerkt!
Tip: Bekijk de app die Jolien gemaakt heeft