Alle young professionals
Thierry van Zundert

Kwaliteiten:

Analytisch, Communicatief, Leergierig, Teamplayer, Kritische denker

Systeemkennis:

SPSS, Python, SQL
Contactgegevens opvragen

Maak kennis met

Thierry van Zundert

Young Professional Business Analytics & Data Science

Ik ben Thierry van Zundert, 25 jaar en woonachtig in Den Haag. Ik ben erg enthousiast en leergierig. Daarnaast ben ik fanatiek sporter, ik handbal al jaren op eredivisie niveau.  Ik ben gek op data en alles wat daarmee te maken heeft. Waar ik mij graag voor hardmaak is het belang van een kritische blik en “de vraag achter de vraag”, wat enorm van belang is bij data-gedreven werken. Verder beschik ik over een gezonde dosis humor.

Het Traineeship

Opleiding Business Analytics & Data Science
Vrije Universiteit Amsterdam & Data Science Alkmaar

Deze opleiding op post-master niveau wordt gegeven door hoogleraren van de Vrije Universiteit. De Young Professionals worden opgeleid tot junior specialisten op het gebied van Business Analytics & Data Science. Onderwerpen die aan bod komen zijn proces mining, advanced statistics, artificial intelligence, datamining, machine learning, predicitive modelling, intelligent web applications, optimization en data driven business model innovation. Na afloop van de opleiding zijn de trainees een volwaardig gesprekspartner in het vakgebied, slaan ze de brug tussen de data en de praktijk en zijn ze in staat zelfstandig data-gedreven inzichten te genereren.

Opleiding & Werkervaring

Aan het begin van dit jaar heb ik mijn master Clinical Neuropsychology afgerond aan de Universiteit Leiden. Eenmaal aangekomen in het werkveld, ontdekte ik dat het klinische gebied niet voldeed aan mijn verwachtingen. Ik miste het echte puzzelelement.

 

Gedurende mijn scripties (bachelor & master) heb ik relatief grote data sets geanalyseerd en heb ik veel statistiekvakken met plezier gevolgd. Dit vond ik zo leuk dat ik besloten had mij meer in data te gaan verdiepen. Ik ben begonnen met zelfstudie (online cursussen over data science & machine learning aan de hand van Python) en vervolgens bij het traineeship business analytics & data science terecht gekomen.

 

Verder heb ik werkervaring opgedaan als neuropsycholoog op de ouderengeneeskunde in het Bronovo ziekenhuis en tijdens mijn werkzaamheden als psycholoog in een revalidatiecentrum. Hierbij heb ik vooral mijn soft skills ontwikkeld.

Waarom heb ik gekozen voor

Business Analytics & Data Science

Ik heb gekozen voor Data science omdat ik veel affiniteit had met statistiek en erg analytisch ben aangelegd. Ik hou van uitdagingen waarbij je moet puzzelen. Uit grote datasets waardevolle informatie/inzichten halen om hierop in te spelen vind ik fantastisch. Ik kan mijzelf dan ook echt vastbijten in een probleem om vervolgens aan de hand van data er meerover te onderzoeken.

Ik ga de digitale wereld op mijn manier een beetje beter maken. Hoe? Dat kun je hier lezen!

Ik hoop met mijn kennis van data science dat ik bedrijven en/of mensen in de digitale wereld kan helpen bij het data-gedreven werken. Ook help ik ze graag tot het vinden van nuttige informatie of het creëren van nieuwe inzichten in hun bedrijf/werkveld. Natuurlijk hoop ik ook zo dat de waarde van data, die vaak onderschat wordt, meer zichtbaar te maken!

Hoe ga ik de digitale wereld nog een stukje beter maken?

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Bijdrage op dit platform

Data Science
Data verzamelen - Hoe kom je aan je data?
Thierry van Zundert
14/8/2020
Leestijd:
10 minuten
Data Science
Een introductie in machine learning
Thierry van Zundert
8/6/2020
Leestijd:
10 minuten
Tip: Bekijk de app die Jolien gemaakt heeft