Alle young professionals
Tim Holland

Kwaliteiten:

Leergierig, Doorzettingsvermogen, Gestructureerd, Gemotiveerd, Analytisch

Systeemkennis:

ISO 27001, ISO 27002, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), Microsoft Office
Contactgegevens opvragen

Maak kennis met

Tim Holland

Young Professional Cyber Security

Mijn naam is Tim Holland, 23 jaar en woonachtig in Utrecht. Woorden die mij goed omschrijven zijn gemotiveerd, doelgericht, vindingrijk en probleemoplossend. De lat ligt voor mij altijd hoog. Ik vind het werken aan complexe problemen erg uitdagend. Elk probleem is er om opgelost te kunnen worden, dit geeft mij dan ook veel voldoening.

Het Traineeship

Opleiding Security Academy

In het 1e jaar komen onderwerpen aan bod als: it-security, privacy by design, information security, privacy & data protection, ethical hacking, identity & access management en uiteraard AVG/ GDPR. Hiervoor worden de certificaten Information Security en Data Protection Practitioner behaald. In het 2e jaar krijgt de young professional de keuze uit een verdieping in: IT-Security óf ISO 27001 Implementor en Security Officer. Aan het eind van het traineeship is de young professional in staat op zelfstandig organisaties structuur te bieden op het gebied van Privacy & Security en kan hij/ zij de brug slaan tussen, mens, proces en techniek. Certificering is opEuropees Erkend niveau via het SECO-instituut.

Trainee dagen

Deze dagen bieden een combinatie van persoonlijke- en kennis- ontwikkeling, bestaande uit onder andere: time- en stressmanagement, omgaan met weerstand, crisis simulatie en het behalen van de Lean Yellow Belt & Green Belt, via Lean2Succes.

Opleiding & Werkervaring

Begin 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Integrale Veiligheidskunde op de Avans Hogeschool in Den Bosch. Hier heb ik geleerd hoe ik complexe problemen integraal moet benaderen om zo tot een doelgerichte oplossing te komen. Tijdens mijn opleiding heb ik ook de eerste stappen gezet richting het werkveld van privacy en cyber crime. Toen de AVG op 25 mei inwerking ging, was ik druk bezig om tijdens mijn meeloopstage de Functionaris Gegevensbescherming mee te helpen om het ziekenhuis AVG-proof te maken. Mijn afstudeeronderzoek stond in het teken van het ontwikkelen van een informatiebeveiligingstool. Met deze tool konden organisaties zien op welk niveau zij presteerde op het gebied van informatiebeveiliging.

Waarom heb ik gekozen voor

Cyber Security

Toen ik klaar was met mijn studie wist ik een ding zeker: over het onderwerp privacy & cyber security wil ik veel meer te weten komen. Het interessante aan dit onderwerp vind ik vooral de actualiteit en de daarmee gepaarde problematiek. Om organisaties te helpen zich weerbaar te maken tegen informatiebeveiligingsincidenten lijkt mij erg motiverend. Het traineeship cyber security is een uitgelezen kans om mij te ontwikkelen op dit vakgebied. Wat mij het meest aanspreekt in dit traineeship is dat je de theorie gelijk kan toepassen in de praktijk. Hierdoor kun je jezelf snel ontwikkelen, wat in dit vakgebied erg belangrijk is.

Ik ga de digitale wereld op mijn manier een beetje beter maken. Hoe? Dat kun je hier lezen!

Mijn doel is om organisaties te laten zien waarom informatiebeveiliging hoog op de agenda moet komen te staan. Informatiebeveiliging is namelijk veel meer dan het voldoen aan de wet- en regelgeving. Door het op een begrijpelijke manier aan organisaties uit teleggen, zullen zij al gauw de meerwaarde van een goede informatiebeveiliging inzien.

Hoe ga ik de digitale wereld nog een stukje beter maken?

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Bijdrage op dit platform

Cyber Security
ISO 27001
Tim Holland
28/8/2020
Leestijd:
10 minuten
Cyber Security
De meerwaarde van informatiebeveiliging
Tim Holland
17/8/2020
Leestijd:
15 minuten
Tip: Bekijk de app die Jolien gemaakt heeft